Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Gestalt Psykoterapi er…

  • en opplevelsesorientert psykoterapi, som tar sikte på å styrke den enkelte i å oppleve seg selv som et unikt, levende og ansvarsbevisst menneske.
  • en grunnleggende ide er at hvert menneske selv er ansvarlig for sine valg og handlinger innenfor de begrensninger omgivelsene gir.
  • oppmerksomheten rettes mot hele mennesket; tanker, kropp og følelser. Gjennom å bevisstgjøre egne følelser, reaksjoner og handlinger, kan du tydeligere erkjenne og se deg selv og dine valgmuligheter.
  • bevisstgjøring skapes gjennom samtale, ved å trekke inn kroppens opplevelser og kunnskap, eller eksperimentere med ulike kreative utrykk. Målet er å hjelpe den enkelte i å oppdage egne ressurser og å integrere disse. Dette bidrar til større trygghet i deg selv og bedre funderte livsvalg.
  • kontakt og samhørighet er noe vi alle søker. Kjernen i gestalt – psykoterapien handler om et omsorgsfullt og menneskelig møte mellom terapeut og klient. 

 

"Å våge er å miste fotfestet for en stund.

Å ikke våge er å miste seg selv." - Kirkegaard

Personvernerklæring

Logg inn