Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Nye kurs og grupper

Seksualitetens helende kraft.

Gruppe for psykoterapeuter og terapistudenter. Oppstart september 2024.
(6 ganger á 3 timer)

 

Alt begynner med sex! Seksualiteten er alt levende livs skaperkraft og derfor det mest naturlige som finnes. 

 

Seksualitetens kraft kan være kraftfull og vill, men også renne som en stille flod i oss. For mange er sex forbundet med skyld, skam, sår og skuffelser. For andre er den en kilde til vitalitet, glede og dyp tilfredshet. Når vi undertrykker seksualiteten kan den tyte ut i alle mulige slags former; som pornografi, misbruk og overgrep, sexavhengighet, vold, manglende lyst, usunt kroppsfokus, somatiske plager og sykdom, angst og depresjon. Eller som noe vi må prestere og iscenesette, framfor noe vi bare kan hvile i og tillate som noe helt naturlig. Å kunne hvile i sin egen kropp og seksualitet har med vår grunnleggende trygghet og selvfølelse å gjøre.

 

Hvordan kan vi komme tilbake til den naturlige seksualiteten? Den frigjørende og livgivende livskraften som strømmer gjennom oss i alle livets faser. Seksualitet som varhet og dyp kontakt med oss selv og omgivelsene. Seksualitet som sunn, skapende energi og helende kraft.

 

Mange synes det er et utfordrende tema å arbeide med og det får lite oppmerksomhet i utdanningen vår. Dette er en gruppe for deg som vil utfordre deg selv, dine meninger og holdninger. For deg som ønsker å utforske din egen seksualitet og livskraft dypere, for slik å bli mer fri, levende og trygg i deg selv og i arbeidet med klienter. Vår intensjon er å skape et trygt og åpent rom. Vi møtes seks kvelder hvor vi gjennom øvelser og eksperimenter, erfaringer og dialog, vil utforske denne grunnleggende livskraften og flytte den inn i bevissthetens våkne oppmerksomhet.

 

Kursholdere:

Kristoffer Carlin, Gestalt Terapeut MNGF og Tantralærer. Medskaper av Terapikollektivet og Wild at Heart Tantra. Tilbyr nærvær, relasjon, utfordring og støtte til enkeltpersoner, par og grupper, i tillegg til å holde kurs, workshops og seremonier.

Grethe Rønning, Gestaltterapeut MNGF og Tantralærer. Drevet egen praksis siden 2001 (www.ga-terapi.no), ulike klientbehov, som individualterapi, parterapi, veiledning og kurs. Meditasjon, tantra og nærværstrening siden 2000. Drevet Heart of Tantra 2014 – 2021 før jeg gikk inn i Tigerekspressen i Norge 2021.

 

Livet er i konstant bevegelse, endring og utvikling. Å være i prosess er det essensielle, både i psykoterapi og i tantra. Gjennom å akseptere det som er vondt og smertefullt i livet kan vi finne styrke til å være sammen med virkeligheten som den er. Det er både en konfronterende, frydefull og frigjørende reise. For oss er det både meningsfullt og inspirerende å kunne følge og hjelpe mennesker til å frigjøre det som strammer og begrenser livsutfoldelsen slik at livet kan pulsere og strømme friere igjennom.

 

Gruppe: 6 ganger á 3 timer høst 2024/25

Datoer: 17.09, 15.10, 12.11, 10,12, 21.01.25, 18.02.25

Sted: Sagveien 28 i Oslo.

Pris: 4500,- (ordinær) 3500,- (student)

Påmelding: kristoffer@terapikollektivet.no, tlf: 98 25 75 76 eller post@ga-terapi.no tlf: 91 13 90 63.

 

Personvernerklæring

Logg inn