Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Samlivskurs individuelt tilpasset ett par

Våre kommunikasjonsferdigheter er avgjørende for gode parforhold og samliv.  Gode kommunikasjonsferdigheter kan læres!  PREP er først og fremst et kommunikasjonskurs for par, men har også overføringsverdi til alle mellom-menneskelige forhold.  Kurset setter fokus på hva som styrker og bidrar til økt glede i forholdet og gir dere konkrete verktøy til å forbedre kommunikasjonen og håndtere uenigheter.  

Dette er et tilbud for par som ønsker individuelt tilpasset kursopplegg og tettere oppfølging og veiledning.  Ta kontakt for et uforpliktende møte.  Dere vil få en utdypende orientering om kursopplegget, og muligheten til å møte meg og merke hvordan jeg arbeider. Jeg hører gjerne litt om deres bakgrunn, forventninger og hva dere ønsker. Dersom dere ønsker et framtidig samarbeid avtaler vi et tilpasset kursopplegg for dere to.

Kortversjonen av kurset er et 6-7 timers program.  Jeg tilbyr også fullversjon av kurset som er beregnet til 12-15 timer.  Prisen pr kurstime er kr 800.  I tillegg kommer Prep’s kursmatriell som koster kr 500 pr par.  

Jeg kan ta imot dere på dag- eller kveldstid, lørdag og/eller søndag i min egen praksis i Jacob Aalls gate i Oslo.  Ønsker dere å ta kurset hjemme eller et annet sted kan det også la seg gjøre.  Kostnader til reise/ventetid samt transportkostnader kommer da i tillegg.  Sammen kan vi skreddersy et program som går over flere kvelder, eller en eller to dager.

Mer om PREP

Prep er et forskningsbasert, forebyggende kursprogram som styrker samlivet. (The Prevention and Relationship Enhancement Program)  Kurset er utviklet ved University of Denver i USA og bearbeidet for norske forhold av Samlivssenteret ved Modum Bad. Sentrale temaer i kurset er:

  • Hva fremmer og hva hemmer god kommunikasjon?
  • Forventninger og roller i et parforhold
  • Hvordan håndtere uenigheter?
  • Et konkret verktøy for å forbedre kommunikasjon og løse problemer
  • Grunnverdier og livssyn
  • Lek, humor og glede
  • Hengivelse og forpliktelse
  • Sensualitet og seksualitet

Ta kontakt for mer informasjon eller for å avtale et uforpliktende møte!

Les mer om PREP her.

Post/besøksadresse: Jacob Aalls gate 7, 0368 OSLO
Telefon: 91139063
Org. nr.: 982785057
E-post: post@ga-terapi.no

 

Personvernerklæring

Logg inn